Oppas op dieren en kindjes

Ik ben Sofie, een grote dierenliefhebber, en ik ben zot op kinderen en baby’tjes waar ik veel van hou en enorm graag op u kindjes wil kijken of bijvoorbeeld mee op vakantie gaan indien nodig, ben bereid voor alles. Ik ben 21 jaar en heb in de vakantie veel tijd om op huisdieren of baby’tjes of kinderen te komen passen. Zelf heb ik ervaring met honden, katten, konijnen, chinchillas , cavia’s, gerbils,.. dit zijn ook de dieren die ik thuis heb of had. Varkens, geiten, ezels,.. uiteraard wil ik deze dieren ook de nodige verzorging en aandacht geven!
Wat bied ik aan?
– elke dag dat u op vakantie bent uw dier(en) eten geven ( meermaals indien nodig)
– wandelen met uw hond naargelang de lengte of duur van de wandeling dat de hond nodig heeft
– opkuisen van hondenhok, kattenbak, ..
– veel liefde voor de dieren waarop ik moet letten!
Of andere klusjes voor de baby of kids!

Ik vraag een kleine bijdrage per dag dat ik op jouw dieren moet letten. Dit varieert van het soort dier en hoeveel klusjes er moeten gedaan worden.
Voor de bijdrage van de kids bespreken we samen.

Your email will not be published. Name and Email fields are required